Производители

Реклама

Условия

за осъществяването на продажба, доставка и плащане

I. ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Следните условия са валидни за всички извършени от нас доставки на територията на Република БЪЛГАРИЯ.

2. Доставката на стоки на краен потребител от ДОСТАВЧИКА или препродажбата им от търговци се разрешава само, когато те са с оригиналната опаковка.

3. Устни споразумения или договорености с нашите търговски представители, които не отговарят на условията ни(т. III), не ни обвързват със задължения, независимо от това, че са потвърдени писменно или устно от тях.

 

II. УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

1. Безплатна доставка до местонахождението на Купувача на територията на Република БЪЛГАРИЯ *


* - Съгласно транспортните маршрути на Доставчика. За всички останали дестинации доставката се извършва с логистична фирма, съгласно действащата й тарифа, за сметка на КУПУВАЧА.

2. Доставките се транспортират от ДОСТАВЧИКА със собствени транспортни средства или с логистични фирми, с които ДОСТАВЧИКА има сключен договор.

3. Доставки с бърз и експресен транспорт са за сметка на Купувача. Получателят поема риска от евентуална злополука при транспортирането на пратката.

4. Срок на доставка:

- за продукти налични на склад: от 1 до 3 работни дни от датата на заявка или съгласно предварително договорен срок на доставка;

- за продукти неналични на склад към момента на заявка:  съгласно предварително договорен срок на доставка.

5. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност и не поема риск за доставки, които Купувача транспортира по свое желание и за своя сметка.

6. Документите, съпътстващи доставката са данъчна фактура, приемо-предавателен протокол, информационни листи и други документи съгласно изискванията на Купувача.

 

III. УСЛОВИЯ НА ПЛАЩАНЕ

Всички директни продажби се сключват при следните стандартни условия на плащане:

1. Плащане на пълната фактурна стойност при доставка на място ( наложен платеж ).

2. Плащане в брой на пълната фактурна стойност в офис или склад на ДОСТАВЧИКА при получаване на продуктите.

3. Плащане на пълната фактурна стойност по банков път при потвърдена поръчка за доставка.

   Банкови сметки на ДОСТАВЧИКА: РАЙФАЙЗЕНБАНК (БЪЛГАРИЯ) ЕАД

                        BIC     RZBBBGSF

                        IBAN   BG30RZBB91551062809617

                                                  или

                                                           ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ - БЪЛГАРИЯ

                                                           BIC        BPBIBGSF  

                                                           IBAN     BG45BPBI79391076968501

                                                                      

IV. РЕКЛАМАЦИИ ОТНОСНО КОЛИЧЕСТВО И КАЧЕСТВО

1. Рекламации за количество могат да се правят само в момента на подписване на приемо-предавателния протокол, който придружава всяка доставка.

2. Обосновани рекламации за качеството на закупени продукти се предявяват на доставчика в писмена форма в рамките на три дни от получаването на доставката. След изтичане на срока доставката се счита за одобрена.

3. доставчикЪТ не приема рекламации, дължащи се на неправилна употреба или злоумишлени действия от страна на КУПУВАЧА.

4. Други права, особено такива за компенсация на разходи за непосредствени или посредствени щети, не се полагат на Купувача.

5. доставчикЪТ се задължава да разреши възникналия проблем при пряко договаряне с КУПУВАЧА.

 

V. ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

1. доставчикЪТ не носи отговорност за неизпълнение на приети заявки за доставки, причинено от настъпване на форсмажорни обстоятелства, за срока на действие на същите.

2. При прекратяване или забавяне на доставките, от страна на нашите доставчици или производители поради нарушения в производствената или логистична им дейности ДОСТАВЧИКЪТ се задължава да информира КУПУВАЧА своевременно.

 

VI. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

1. Приемането и подписването на данъчните фактури за осъществените доставки се счита за приемане без възражения на горепосочените условия.

2. Мястото, откъдето се управляват доставките, където се извършват плащанията и където по съдебен път ще се разглеждат спорните въпроси е гр. София.

3. Всички допълнителни споразумения се сключват в писмена форма.

4. ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото на промени в условията на продажба, доставка и плащане.

5. Валидност на условията: от 28.Юни. 2010г.


НачалоНачало

Количка  

(празна)

Промоции

Няма Промоции в момента

Нови продукти

Няма нови продукти

Тагове

сано sano омекотител пране гел дозатори пластмаса gel сервизни и почистващи колички softener fabric laudry чували за смет Мопове LENOR ленор максима моп за стъкла maxima цветно стъклочистач нож камериерски колички кошчета за боклук spray спрей прах сешоари течен сапун color actilift baby държач за моп за стъкла бебе хартиени кърпи за ръце тоалетна хартия телескоп bio 38 държач за моп камериерска прахосмукачка кухненски рула бяло професионална прахосмукачка прахосмукачки 35 ariel био прахосмукачка за офиси професионални прахосмукачки прахосмукачка хартиени кърпи за ръце на пачка care пранета препарати за подови настилки cleaner сензитив грижа persil ароматизатор контейнер powder дозатори инокс четки фреш телескопи colour dash цветя регла чувствителна бебешко козметични микрофибърна кърпа fresh аксесоари за почистване капсули препарати за измиване на съдове кожа детско sensitiv салфетки добавки летен kalt aktiv white BREEZE микрофибърни кърпи кала SOMMERBRISE куул furniture препарати за стъкло зелен 73 aloe vera bon мебели SMARAGD stains manual