Производители

Реклама

Условия

за осъществяването на продажба, доставка и плащане

I. ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Следните условия са валидни за всички извършени от нас доставки на територията на Република БЪЛГАРИЯ.

2. Доставката на стоки на краен потребител от ДОСТАВЧИКА или препродажбата им от търговци се разрешава само, когато те са с оригиналната опаковка.

3. Устни споразумения или договорености с нашите търговски представители, които не отговарят на условията ни(т. III), не ни обвързват със задължения, независимо от това, че са потвърдени писменно или устно от тях.

 

II. УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

1. Безплатна доставка до местонахождението на Купувача на територията на Република БЪЛГАРИЯ *


* - Съгласно транспортните маршрути на Доставчика. За всички останали дестинации доставката се извършва с логистична фирма, съгласно действащата й тарифа, за сметка на КУПУВАЧА.

2. Доставките се транспортират от ДОСТАВЧИКА със собствени транспортни средства или с логистични фирми, с които ДОСТАВЧИКА има сключен договор.

3. Доставки с бърз и експресен транспорт са за сметка на Купувача. Получателят поема риска от евентуална злополука при транспортирането на пратката.

4. Срок на доставка:

- за продукти налични на склад: от 1 до 3 работни дни от датата на заявка или съгласно предварително договорен срок на доставка;

- за продукти неналични на склад към момента на заявка:  съгласно предварително договорен срок на доставка.

5. ДОСТАВЧИКЪТ не носи отговорност и не поема риск за доставки, които Купувача транспортира по свое желание и за своя сметка.

6. Документите, съпътстващи доставката са данъчна фактура, приемо-предавателен протокол, информационни листи и други документи съгласно изискванията на Купувача.

 

III. УСЛОВИЯ НА ПЛАЩАНЕ

Всички директни продажби се сключват при следните стандартни условия на плащане:

1. Плащане на пълната фактурна стойност при доставка на място ( наложен платеж ).

2. Плащане в брой на пълната фактурна стойност в офис или склад на ДОСТАВЧИКА при получаване на продуктите.

3. Плащане на пълната фактурна стойност по банков път при потвърдена поръчка за доставка.

   Банкови сметки на ДОСТАВЧИКА: РАЙФАЙЗЕНБАНК (БЪЛГАРИЯ) ЕАД

                        BIC     RZBBBGSF

                        IBAN   BG30RZBB91551062809617

                                                  или

                                                           ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ - БЪЛГАРИЯ

                                                           BIC        BPBIBGSF  

                                                           IBAN     BG45BPBI79391076968501

                                                                      

IV. РЕКЛАМАЦИИ ОТНОСНО КОЛИЧЕСТВО И КАЧЕСТВО

1. Рекламации за количество могат да се правят само в момента на подписване на приемо-предавателния протокол, който придружава всяка доставка.

2. Обосновани рекламации за качеството на закупени продукти се предявяват на доставчика в писмена форма в рамките на три дни от получаването на доставката. След изтичане на срока доставката се счита за одобрена.

3. доставчикЪТ не приема рекламации, дължащи се на неправилна употреба или злоумишлени действия от страна на КУПУВАЧА.

4. Други права, особено такива за компенсация на разходи за непосредствени или посредствени щети, не се полагат на Купувача.

5. доставчикЪТ се задължава да разреши възникналия проблем при пряко договаряне с КУПУВАЧА.

 

V. ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

1. доставчикЪТ не носи отговорност за неизпълнение на приети заявки за доставки, причинено от настъпване на форсмажорни обстоятелства, за срока на действие на същите.

2. При прекратяване или забавяне на доставките, от страна на нашите доставчици или производители поради нарушения в производствената или логистична им дейности ДОСТАВЧИКЪТ се задължава да информира КУПУВАЧА своевременно.

 

VI. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

1. Приемането и подписването на данъчните фактури за осъществените доставки се счита за приемане без възражения на горепосочените условия.

2. Мястото, откъдето се управляват доставките, където се извършват плащанията и където по съдебен път ще се разглеждат спорните въпроси е гр. София.

3. Всички допълнителни споразумения се сключват в писмена форма.

4. ДОСТАВЧИКЪТ си запазва правото на промени в условията на продажба, доставка и плащане.

5. Валидност на условията: от 28.Юни. 2010г.


НачалоНачало

Количка  

(празна)

Промоции

Няма Промоции в момента

Нови продукти

Няма нови продукти

Тагове

пране сано омекотител sano дозатори пластмаса сервизни и почистващи колички гел чували за смет Мопове gel ленор LENOR softener моп за стъкла стъклочистач fabric laudry нож максима maxima държач за моп за стъкла камериерски колички сешоари прахосмукачки 35 прахосмукачка за офиси професионални прахосмукачки прахосмукачка кошчета за боклук телескоп 38 камериерска прахосмукачка държач за моп color професионална прахосмукачка течен сапун powder цветно контейнер дозатори инокс хартиени кърпи за ръце четки бяло baby препарати за подови настилки прах бебе ароматизатор кухненски рула сензитив persil фреш тоалетна хартия аксесоари за почистване dash кожа spray препарати за измиване на съдове детско actilift sensitiv спрей fresh салфетки грижа телескопи чувствителна цветя бебешко регла микрофибърна кърпа care хартиени кърпи за ръце на пачка bon SUMMER manual държачи изумруд wc куул super ножове ELFENBEINBLUTE blue орхидея измиване ароматизатори ORCHIDEE супершайн био лайка дръжки козметични kalt aktiv летен 5in1 BREEZE dish Тоалетна хартия - JUMBO ролки кала